...כמה מילים עליי
השולחן המוגמר עבורי הוא תערוכה שמאתגרת ארבעה חושים ועשויה מחומרים מתכלים.
כל השאיפה שלי ליצירתיות מונחת בצלחות והתיעוד הטוב ביותר של האומנות שלי
הוא הזיכרון של הנוכחים.

לפני כל אירוע שיוצא תחת ידי ב'קדרה הכחולה' אני מתרגשת.
הזכות לחלוק עם אנשים משמחת אותי בכל פעם מחדש.
האושר הכי גדול שלי נמצא ברגע הקטן הזה כשהשולחן ערוך והאורחים מתחילים להתקרב, הפלא הזה שקורה כשהם פוגשים את מה שהכנתי ופשוט נהנים. בשביל זה אני קמה בבוקר (ולפעמים ממש מוקדם) וזה מה שצובע לי את הלחיים בוורוד.
איך הכל התחיל?
הקמנו את הקדרה הכחולה לפני 14 שנים כקייטרינג של בישול ביתי מוקפד לאירועים.
לא מזמן הבנתי שאני רוצה לעלות שלב, להיות עוד יותר מדויקת ואיכותית.
אוכל טעים זה יופי, אבל רציתי איכות.
אז עברתי קורס קונדיטוריה אצל 'אסטלה' וסטאז' אצל 'רביבה וסיליה'.
בשנה שעברה עברתי קורס נוסף אצל אסטלה והפעם כאסיסטנטית.
עברתי מסע קולינארי עם מאיר אדוני בטוסקנה. בכל ערב הקבוצה נכנסה למטבח לבשל וזה היה אירוע מכונן בכל האופן שאני מסתכלת על אוכל מאז. המשכתי לעבוד במשך תקופה במסעדה 'לומינה' כי לא יכולתי להיפרד מהעשייה של מאיר. האוכל המורכב עם כל הטעמים שמתנגשים בצלחת ריגש אותי.
מאז, לא מפסיקה ללמוד, לנסות מתכונים חדשים ולהרחיב גבולות.
האוכל שאני מכינה מתחיל בבחירת חומרי הגלם הטריים והטובים ביותר, תכנון התפריט שמתאים ביותר לאירוע. הכניסה למטבח וחדוות העשייה. הכל קורה בסירים קטנים.
ואז אני מגיעה אליכם הביתה, עורכת שולחן. אם האירוע מצריך, אני נשארת ללוות. אם צריך, אני מגיעה עם צוות.
הכל ממש אישי ומשפחתי.
המטרה היא לפנות אתכם למה שהכי חשוב, להיות נוכחים במסיבה ובאמת ליהנות.
אז אם אתם רוצים אירוע בבית, משהו אישי ומחבק,
אני פה בשבילכם.
עינת זינגר